Adrian Minune, internat de urgenţă. Ce probleme de sănătate are manelistul?

vineri, 31 martie 2023, 15:45
1 MIN
 Adrian Minune, internat de urgenţă. Ce probleme de sănătate are manelistul?

Adrian Minune se confruntă cu dificultăţi în prezent, fiind internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. Întreaga sa familie îl sprijină în această perioadă dificilă.

Conform fanatik.ro, Adrian Minune a fost dus de urgenţă la spitalul Ponderas, unde a fost supus unor investigaţii medicale. După aceste investigaţii, medicii au decis să-l interneze. Printre testele la care a fost supus se numără şi testele antigen, ceea ce sugerează că artistul ar putea fi infectat cu virusul COVID.

Cât de avut este Adrian Minune?

Întreaga familie a manelistului a făcut ulterior teste antigen, iar cei care vor fi declaraţi negativ, îl pot vizita doar după ce îşi iau toate măsurile de protecţie. Nu se cunosc exact cauzele pentru care Adrian Simionescu a ajuns de urgenţă la spital, dar situaţia pare a fi îngrijorătoare. Adrian Minune a activat în domeniul muzical peste 20 de ani, iar acum se poate mândri cu o avere impresionantă. Manelistul ar fi reuşit să îşi cumpere 15 vile, 13 maşini, mai multe terenuri şi obiecte de lux, precum ceasurile scumpe şi aşa mai departe, scrie cancan.ro.

Onorariu de 6.000 de euro

De curând, s-a speculat că Adrian Minune se află pe locul trei în topul celor mai bogaţi cântăreţi de manele din România. De asemenea, s-a mai scris că onorariul manelistului pleacă de la 6.000 de euro, iar din dedicaţii, artistul strânge chiar şi 20.000 de euro la un eveniment.

Comentarii