Adrian Popa ar putea debuta pentru FCSB în meciul cu Poli Iaşi

duminică, 18 august 2019, 11:17
1 MIN
 Adrian Popa ar putea debuta pentru FCSB în meciul cu Poli Iaşi

Adrian Popa (31 de ani) este gata să îmbrace, din nou, tricoul FCSB-ului într-un meci oficial. Împrumutat de vicecampioana României de la Reading până la finalul acestui sezon, mijlocaşul poate debuta chiar în meciul cu Poli Iaşi.

Anunţul a fost făcut de noul director sportiv al echipei, Narcis Răducan: "Adi Popa a semnat, e cu noi la Piteşti. A intrat în programul echipei, e luat în calcul pentru meciul cu Poli Iaşi", a declarat acesta, pentru Digi Sport. Răducan a fost ”instalat” la FCSB după ce Mihai Stoica a decis să plece de la vicecampioana României.

În 2017, Reading le plătea celor de la FCSB 600.000 de euro în schimbul lui Adrian Popa. Formaţia din Championship l-a împrumutat pe acesta la Al-Taawon şi la Ludogorets.

Trei titluri, o Cupă a României şi o Supercupă a cucerit Adi Popa în precedenta perioadă la FCSB. Mijlocaşul a mai trecut pe la Poli Timişoara, CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna. ”Mă simt foarte bine. Pot oferi multe echipei” ”Putem spune că m-am întors acasă. Am stat şi m-am gândit la ce este mai bine pentru mine şi am ajuns la concluzia că este cel mai bine să revin. Să joc din nou. Am făcut pregătirea, nu am jucat însă niciun meci oficial.

 

Comentarii