Anamaria Prodan, mesaj direct pentru fotbaliştii de la FCSB

duminică, 31 ianuarie 2021, 17:18
1 MIN
 Anamaria Prodan, mesaj direct pentru fotbaliştii de la FCSB

Anamaria Prodan (48 de ani) nu se teme că-şi va pierde jucătorii de la FCSB, în ciuda ameninţărilor primite din partea lui Gigi Becali. ”Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă aceşti jucători, care sunt obligaţi de patron, pentru că aşa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoşi şi nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali şi să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj şi sunt bărbaţi, atunci ei merg la Gigi Becali şi-i spun acestuia frumos: 'noi avem un contract, mergem cu el până la capăt'.”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este convinsă că presiunile exercitate de Becali pentru jucătorii din lot, care au contracte de reprezentare cu Anamaria, nu vor avea finalitate.

”Doar n-o să credeţi că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine.

Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate”, a mai spus Anamaria Prodan.

SURSA: digisport.ro

Comentarii