Ancheta DIICOT în cazul Caracal, în impas. Pistele anchetatorilor se înfundă

luni, 19 august 2019, 17:04
1 MIN
 Ancheta DIICOT în cazul Caracal, în impas. Pistele anchetatorilor se înfundă

Ancheta DIICOT în cumplitul dosar Caracal, al dispariţiei şi cel mai probabil uciderii celor două tinere, pare să intre în impas.

Rând pe rând, pistele anchetatorilor se înfundă. Ba chiar şi presupuşii martori care erau aşteptaţi să ofere informaţii importante despre suspect se dovedesc mai degrabă ineficienţi. Cum este cazul omului de afaceri care l-ar fi descris la un moment dat pe Gheorghe Dincă drept liderul temut al unei reţele de trafic de carne vie.

Remus Rădoi, alias “Codiţă” era considerat până astăzi un martor extrem de important care ar fi putut să facă lumină în cazul lui Gheorghe Dincă. Asta, pentru că numele lui Codiţă era asociat unor declaraţii apărute în presă potrivit cărora Dincă ar fi fost liderul de temut al unei grupări de traficanţi de carne vie.

De altfel, până astăzi, martorul nu s-a delimitat de aceste mărturii, însă odată ce a fost chemat la DIICOT, Rădoi a infirmat categoric aceste informații, spunând că nu îl ştia pe Gheorghe Dincă. Aşa că procurorii DIICOT consideră pista “Codiţă” una încheiată.

Între timp, în casa suspectului s-au reluat luni cercetările însă nici aici nu par a mai apărea alte dovezi suplimentare. Aceleaşi surse mai afirmă că nu s-au mai descoperit dovezi noi. 

Aflați amănunte de pe stirileprotv.ro.

Comentarii