Angajări la cele două maternităţi din Iaşi. Când se depun dosarele

miercuri, 16 februarie 2022, 02:58
1 MIN
 Angajări la cele două maternităţi din Iaşi. Când se depun dosarele

Cele două maternităţi din oraş caută să angajeze medici neonatologi, fără concurs, pe perioada determinată, conform Legii nr. 55/2020 privind instituirea stării de alertă.

La Maternitatea „Cuza Vodă” sunt disponibile două posturi de medic specialist în specialitatea neonatologie. Depunerea dosarelor se face până pe 16 februarie, ora 13.00, urmând ca dosarele să fie selectate, iar rezultatele să fie afişate a doua zi, pe 17 februarie. Toate documentele din dosarul de angajare vor fi transmise scanate, în format pdf, pe adresa de email runos.cuzavoda@gmail.com, iar informaţii despre componenţa dosarului de înscriere pot fi obţinute de pe siteul spitalului, în secţiunea destinată anunţurilor.

De asemenea, şi la Maternitatea „Elena Doamna” se caută un medic primar neonatolog pentru Secţia Neonatologie. Dosarele de angajare se transmit în format electronic pe adresa de email runos@spitalelenadoamna.ro, iar cei selectaţi vor prezenta documentele în original pentru conformitate în momentul angajării. Dosarele se depun până pe 17 februarie, ora 15.00, iar pe 21 februarie vor fi afişate rezultatele selecţiei.

„În situaţia în care se depun mai multe dosare, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi, se organizează proba interviu”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale.

Comentarii