Comunicat de presă (P)

Anghel Iordănescu- Candidat UNPR la Alegerile Europarlamentare: „Sunt hotărât să le aduc românilor noi victorii!”

miercuri, 22 mai 2019, 08:20
1 MIN
 Anghel Iordănescu- Candidat UNPR la Alegerile Europarlamentare: „Sunt hotărât să le aduc românilor noi victorii!”
Cred că azi, România şi-a pierdut direcţia, încrederea în sine, într-un fel credinţa… Fără credinţă în Dumnezeu, fără un suflet curat și o viață dedicată in primul rand semenilor tai, nu poți reuși în viață.
Politica n-a reprezentat niciodată pentru mine decât şansa de a aduce bunăstare în vieţile oamenilor. Am făcut-o împreună cu Ilie Năstase şi cu bunul meu prieten Gabi Oprea, oameni alături de care voi merge mai departe. Din echipa noastră pentru Europa face parte și domnul Mircea Manolache, o voce puternică de care Moldova are nevoie. Echipa națională UNPR pentru Bruxelles, este formată doar din oameni patrioți, pentru care nu contează nimic altceva decât interesul cetățenilor pe care îi reprezintă.
 
 
Alături de Ilie Năstase, Mircea Manolache și ceilalți colegi din Parlamentul European, vom forma echipa națională a României și vom reaminti mereu, tuturor europarlamentarilor români, acest lucru.
 
Sunt hotărât să le aduc românilor noi victorii, să lupt pentru demnitatea lor, să le redau zâmbetul pe buze şi bucuria vieţii. Putem schimba Romania in bine. Așa sa ne ajute Dumnezeu!
 
Anghel Iordănescu – Candidat UNPR la Alegerile Europarlamentare

Comentarii