Aparatorile de patut pentru bebe se integreaza elegant in design-ul camerei celui mic! (P)

luni, 06 iunie 2022, 17:11
2 MIN
 Aparatorile de patut pentru bebe se integreaza elegant in design-ul camerei celui mic! (P)

Daca micutul tau se trezeste frecvent din somn, cu siguranta iti este frica de faptul ca se va rani in gratiile patului. Prioritatea ta ca parinte este sa garantezi siguranta copilului tau atat timp cat acesta nu este destul de independent.

Este normal ca riscul de a se lovi de cadrul patului sa te ingrijoreze. De aceea, aparatorile de patut pentru bebe sunt un accesoriu nelipsit din toate magazinele specializate in siguranta si confortul bebelusilor. Dincolo de aspectul lor practic, acestea sunt alese si pentru factorul estetic.

Cu siguranta esti deja nerabdator de venirea pe lume a copilului tau si doresti sa-i creezi un "cuib" unde sa se poata simti confortabil. Dupa ce i-ai cumparat un patut simpatic, cearceafuri colorate si o saltea confortabila, ajungi sa te intrebi daca este intelept sa lasi gratiile dezvelite. O apratoare poate oferi un plus de protectie si nu va mai trebui sa te ingrijorezi daca micutul se va atinge cu capul de marginile patutului. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sa alegi respectivele produse.

La ce foloseste un set de aparatori patut bebe?

Primul scop este de a face patul bebelusului mai sigur. Aparatorile impiedica bebelusul sa se loveasca de cadrul patului atunci cand se misca. De asemenea, il ajuta sa nu isi prinda mainile sau picioarele intre gratiile patutului, in timp ce doarme.

Culoarea, modelul si materialul ales ii pot ajuta pe cei mici sa-si dezvolte simturile si abilitatile motorii. Aparatorile servesc si la stimularea vizuala a copiilor, in special cand modelul ales contine imaginile preferate ale bebelusului tau.

Inconjurand patutul cu aparatori, cel mic nu isi va mai scapa suzeta pe jos, ceea ce inseamna ca nu te va mai trezi din somn atat de des, plangand.

In acelasi timp, aparatorile de patut pentru bebe sevesc si ca decor. Alege din modelele oferite de Buy4Baby si creeaza o atmosfera confortabila si calda pentru copilul tau!

Ele iti vor proteja copilul impotriva:

  • Loviturilor de cadrul patutului;
  • Curentului;
  • Sentimentului de singuratate, din cauza faptului ca doarme singur in patut;

La ce varsta ar trebui instalate aparatorile de patut pentru bebe?

Fie de tip rulou sau impletite, aparatorile pot fi puse in patut inca de la nastere. Fiind umplute cu puf hipoalergenic, cei mici nu vor avea nici o problema sa doarma inconjurati de acestea.

Ce fel de aparatori de patut pentru bebe exista?

Inainte de a lua in considerare cel mai bun raport calitate/pret pentru achizitionarea aparatoarelor, trebuie sa te asiguri ca acestea respecta standardele necesare si corespund nevoilor tale.

 Aparatorile tip rulou sunt certificate OEKO TEX si ”safe for children”, astfel incat poti fi sigur ca bebelusul tau este protejat. Copilul tau va intra in contact cu husa aparatorilor, iar aceasta este facuta din bumbac 100%, astfel incat pielea celui mic sa nu se irite si sa poata sa respire.

Cele de tip impletit sunt confectionate dintr-un material delicat si de inalta calitate. Indiferent pentru care dintre cele 3 dimensiuni optezi, lungimea lor iti va permite sa oferi protectie completa celui mic. Culorile vibrante il vor incanta si stimula pe bebe, care va adora moliciunea materialului.

 

Comentarii