Apariţie total surprinzătoare la prezidiu, exact între Iohannis şi Chirica: o studentă hot-hot!

marți, 02 octombrie 2018, 01:50
2 MIN
 Apariţie total surprinzătoare la prezidiu, exact între Iohannis şi Chirica: o studentă hot-hot!

Nu am vrea acuma să părem cumva mai retrograzi sau mai anti-modernişti, taman în săptămâna dinaintea referendului privind redefinirea famigliei, dar parcă nici nu putem să nu remarcăm de la distanţă ce a remarcat tăt boborul căscător de gură de la Teatrul Naţional, unde a avut loc deschiderea anului vniversitar de faţă cu prezidentul ţării.

Anume, printre rectorii mai mult sau mai puţin scorţoşi şi academici, şi între premare şi preşedinte, la masa de pe scenă a avut parte şi o tinerică roşcată şi cu o rochie tătă numai găuri, de i se vedea şi burticica, dar şi ceva mai sus, vedere numai bună de comentarii prin sală, unde toţi se întrebau cine-i demoazela.

În primul rând, să liniştim spiritele mai revoltate: demoazela este reprezentanta studenţilor, venind aici de la facultatea de Textile, deci cumva îndrituită să facă olecuţă de exhibiţie cu hainele, ok?

Doi la mână, dar aicea fie vorba între noi: parcă nu se cădea ca, la o aşa masă cu pretenţii academice, să vii cu o astfel de ţinută, nu-i aşa? mai ales că nu facem decât să părem şi mai provinciali deecât suntem. Dar, în fine, să rămânem la vorba unora din sală: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Of, Doamne…

Gheneralul Izmană, în târg

Scurt pe doi, la final: ghici ce a căutat gheneralul Izmană, şeful neoficial al uneperiştilor, în acest uichend la Iaşi? Cică Hop Prea vrea să-şi pună la punct toate filialele din ţară, ca să bată palma cu Ponta pentru un nou partid, cu 50% la 50%. Hopa: bă, ăştia nu cumva vor să-i fure jucăria lui Dragnea?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii