Arestare în cazul sexului mortal cu tubul de spray

miercuri, 04 martie 2020, 02:50
2 MIN
 Arestare în cazul sexului mortal cu tubul de spray

Cazul ciudat al partidei de sex cu un tub de spray din Paşcani în urma căreia femeia a murit a luat altă întorsătură. Dumitru Timuş, de 51 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunea de omor, după ce, iniţial, judecătorii au respins cererea procurorilor. Judecătorii s-au pronunţat cu privire la arest pe data de 2 martie. 

Anterior, instanţa decisese ca Timuş să fie pus sub control judiciar, deoarece nu exista o încadrare clară a faptei bărbatului. În prezent, procurorii au identificat infracţiunea ca fiind omor prin intenţie indirectă, deoarece bărbatul le-a spus anchetatorilor că femeia şi-a introdus singură tubul metalic, însă oamenlii legii îl contrazic. Astfel, în anchetă, au apărut mai multe informaţii cu privire la aceast caz. Silvia Acsinte, femeia moartă în vârstă de 55 de ani era vecină şi era chemată frecvent în gospodăria lui Dumitru Timuş pentru a ajuta la treburi. Soţia lui Timuş era plecată la muncă în străinătate de vreo câţiva ani şi o chema pe vecina sa pentru a-l ajuta la treburile casnice.

Femeia era văduvă şi mergea des la vecinul, Dumitru Timuş. Pe 25 februarie, cei doi au încercat să facă sex, însă bărbatul nu a putut avea erecţie. Aşa că unul dintre cei doi ar fi venit cu ideea de a folosi un tub pentru a satisface femeia. În timpul procedurii, tubul a rupt vase de sânge importante din corpul femeii, iar în scurt timp a decedat. “În jurul orei 21, inculpatul a chemat victima în locuinţa sa, din municipiul Paşcani, cu intenţia de a întreţine relaţii intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a femeii, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, au precizat iniţial procurorii. (Andrei DISCA)

Comentarii