Asfaltări de drumuri pe şes Bahlui, în spate la Antibiotice

vineri, 20 august 2021, 01:50
1 MIN
 Asfaltări de drumuri pe şes Bahlui, în spate la Antibiotice

Drumurile din incinta Parcului Industrial I Miroslava vor fi modernizate de o firmă din judeţul Neamţ. Autoritatea locală a atribuit un contract în acest sens companiei Danlin XXX SRL pentru o sumă de peste 7 milioane lei, fără TVA. La licitaţie au mai participat alte cinci companii, în condiţiile în care valoarea iniţială estimată a contractului se ridica la 8,4 milioane lei. 

Planul Primăriei Miroslava este să modernizeze opt tronsoane de drum, în lungime totală de aproape 3,5 km, drumuri care acoperă tot necesarul actual de infrastructură din incinta parcului. În paralel, autoritatea locală are în derulare şi o licitaţie pentru refacerea de drumuri în relaţie cu Parcul Industrial II, cel din zona din spatele Antibiotice.

În acest caz, valoarea contractului a fost estimată la 7,2 milioane lei, fără TVA, şi vizează modernizarea unui drum comunal la patru benzi, în contextul în care drumul face legătura între parcul II şi şoseaua de centură (1,1 km). La această licitaţie participă nu mai puţin de 10 ofertanţi, iar Primăria Miroslava are în plan atribuirea contractului în toamna acestui an. 

Comentarii