Atacant saudit deturnat de la Iasi la Botoşani

vineri, 13 aprilie 2018, 01:43
2 MIN
 Atacant saudit deturnat  de la Iasi la Botoşani

CSM Poli a ratat achiziţionarea vârfului naţionalei Arabiei Saudite, Naif Hazazi  Cissé nu va mai juca la echipa ieşeană

 

 

 

CSM Politehnica Iaşi a mai pierdut un jucător în dauna FC Botoşani. Gruparea din nordul Moldovei este aproape de a oficializa legitimarea vârfului naţionalei Arabiei Saudite, Naif Ahmad Hazazi. Jucătorul în vârstă de 29 de ani, care a evoluat şi în luna decembrie în două meciuri ale ţării sale, calificată la Campionatul Mondial, a fost propus în urmă cu puţin timp la CSM, însă mutarea nu s-a perfectat. “Aveam atunci probleme cu obţinerea certificatului de neurmărire fiscală” a motivat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie ratarea transferului.

Pe fir a intrat FC Botoşani. Deşi are doi atacanţi de careu, Golubovic şi Axente, FC l-a adus în curtea sa pe jucătorul liber de contract, care are un CV impresionant.

Hazazi a înscris 32 de goluri în 81 de meciuri jucate la Al-Itihad, 21 de reuşite în 27 de partide bifate pentru Al-Shabab, 6 goluri în 34 de partide la Al-Nassr şi 2 goluri în 7 apariţii în tricoul lui Al-Taawoun. Pentru reprezentativa Arabiei Saudite, fotbalistul a punctat de 15 ori în 56 de partide.Rămânând la capitolul atacanţi, CSM se va despărţi de Salim Cissé. “Nu a apărut deloc la antrenament în această săptămână. Am discutat cu antrenorul, nu ne mai bazăm pe Cisse” , a anunţat Ambrosie.

Comentarii