Au apărut câţiva oameni pe şantierul de pe Şoseaua Naţională

vineri, 05 octombrie 2018, 01:50
1 MIN
 Au apărut câţiva oameni pe şantierul de pe Şoseaua Naţională

Municipalitatea a anunţat ieri reluarea lucrărilor la Şoseaua Naţională. Şantierul a fost abandonat mai bine de şase luni, după ce s-a intervenit pentru reabilitarea reţelei de termoficare.

Fondurile pentru modernizarea arterei de circulaţie sunt aprobate în cadrul proiectului privind refacerea carosabilului aferent Splai Bahlui mal drept. Valoarea întregului proiect se ridică la peste 30 milioane lei. Lucrările se desfăşoară pe aproximativ 6 km de străzi, fiind prevăzută reabilitarea carosabilului pe traseul dintre Podul de Piatră şi Podul Sfântul Ioan, precum şi refacerea Şoselei Naţionale pe sectorul cuprins între Podul de Piatră şi Podu Roş.

„De asemenea, echipele Conest SA se apropie de finalizarea lucrărilor de modernizare a reţelei de termoficare din Podu Roş„, se arată într-o informare a Primăriei Iaşi. În cadrul proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare în municipiul Iaşi sunt incluse două contracte de lucrări: cel privind reabilitarea reţelei de termoficare primare (de transport) şi cel privind reabilitarea reţelei de termoficare secundare (de distribuţie). Valoarea totală a celor două contracte este de aproximativ 68 milioane de lei. 

 

 

Comentarii