Au fost numiți cei doi inspectori școlari adjuncți la ISJ Iași. Cine sunt ei?

luni, 17 mai 2021, 15:30
2 MIN
 Au fost numiți cei doi inspectori școlari adjuncți la ISJ Iași. Cine sunt ei?

Inspectoratul Școlar Județean Iași are de astăzi doi noi inspectori școlari adjuncți.

Au fost numiți în funcții Florentin Ciobotaru și Cristian Pravăț. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași.

Cei doi sunt în mod oficial noii inspectori generali adjuncți, astăzi venind numirea de la Ministerul Educației. Pentru o săptămână, Ciobotaru și Pravăț au fost interimari pe post.

Florentin Traian Ciobotaru a fost Inspector şcolar pentru Management instituţional și s-a ocupat de activitatea de îndrumare şi de controlul unităţilor de învăţământ, iar în perioada 2012-2015 a fost director adjunct al Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi. Conform CV-ului personal, în prezent este cadru didactic la același colegiu.

De asemenea, Florentin Ciobotaru a fost consilier local PSD până anul trecut, când, în toamnă, a devenit membru PNL pentru a putea obține încă un mandat în deliberativul local, el fiind unul dintre foștii consilieri PSD sprijiniți de Mihai Chirica în acest sens.

Cristian Pravăț a fost inspector pentru specialitatea Matematică, având drept responsabilite îndrumarea şi controlul activităţii profesorilor de matematică din judeţul Iaşi. De asemenea, conform CV-ului, este profesor de matematică la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”. El a fost și director adjunct al Colegiului „Gheorghe Asachi” în perioada 2004-2013, iar în perioada 2013-2014 a fost director al aceluiași colegiu.

Recent, Luciana Antoci a fost numită inspector şcolar general. Ea a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct înainte de avansarea pe post, anterior fiind inspector pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă.

Un interviu cu Luciana Antoci găsiți AICI.

Comentarii