Aventură sexuală terminată la Psihiatrie

miercuri, 06 martie 2024, 11:40
1 MIN
 Aventură sexuală terminată la Psihiatrie

Un tânăr din judeţ nu va uita prea curând o experienţă care se dorea a fi una plăcută. În vârstă de 39 de ani, din Botoșani, bărbatul a sperat să aibă parte de o partidă de sex, însă a sfârşit la Psihiatrie. 

S-a întâmplat în weekend, când la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) s-a prezentat un bărbat extrem de agitat, aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta acuza palpitaţii cardiace şi o stare de sufocare. Preluat de cadrele medicale, acesta le-a mărturisit că luase două pastile destinate creşterii potenţei sexuale. Asta făcea ca pulsul să îi fie foarte ridicat, ceea ce îl agita foarte mult. Tânărul a fost supus mai multor consulturi de specialitate, timp în care continua să resimtă efectele secundare ale pilulelor, cel mai probabil din cauza amestecului cu alcool.

Pentru a fi stabilizat pacientul a beneficiat şi de mai multe perfuzii. „Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu tulburare de comportament. A fost evaluat neurologic şi cardiologic şi ulterior dirijat către Secţia de Psihiatrie”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Ulterior, tânărul de 39 de ani a fost transferat cu o ambulanţă la Psihiatrie, unde a fost supus unui consult de specialitate, după care medicii au decis externarea lui.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Comentarii