Baia Mare: O mașină proiectată pe trotuar, în urma unui accident, a lovit trei pietoni

duminică, 09 februarie 2020, 18:59
1 MIN
 Baia Mare: O mașină proiectată pe trotuar, în urma unui accident, a lovit trei pietoni

Șase persoane au fost rănite într-un accident produs duminică după-amiază într-o intersecție din Baia Mare, județul Maramureș. Două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat trei pietoni, relatează Mediafax.

Potrivit IPJ Maramureș, accidentul a avut loc duminică după-amiază la intersecția bulevardului București cu strada Culturii din Baia Mare.

În accident au fost implicate două mașini, iar una a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit trei pietoni.

„Din primele informații, se pare că șoferul unei mașini nu a respectat culoarea semaforului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Una dintre mașini a fost proiectată pe trotuar, unde a surprins alte trei persoane”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Reprezentanții ISU Maramureș susțin că, în total, șapte persoane au fost implicate în accident. Șase dintre acestea au fost duse la spital, după ce una a refuzat transportul.

„Una dintre persoanele de pe trotuar este rănită grav, inconștientă, și a fost transportată de urgență la spital”, a spus Oana Alexa, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Comentarii