Bălţaţi în loc de Botoşani

vineri, 12 noiembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Bălţaţi în loc de Botoşani

Ovidiu Mihalache este aşteptat să reintre în echipa Politehnicii

 

 

Politehnica Iaşi va disputa astăzi, de la ora 12:00, un meci amical, în Copou. Formaţia ieşeană se va confrunta cu echipa Gloria Bălţaţi, care activează în Liga a IV-a. Poli a dorit iniţial să joace partida de verificare din această săptămână cu FC Botoşani sau cu o echipă din Republica Moldova, însă încercările au eşuat rând pe rând.

Antrenorul gazdelor, Costel Enache, se gândeşte să mizeze azi în special pe jucătorii care au evoluat mai puţin în ultima perioadă. Tehnicianul are şi câteva probleme de efectiv, Cristi Puşcaş, Ioan Pop şi Brayhan Torres urmând a absenta. Puşcaş are probleme la un tendon după duelul din ultima rundă, în care Poli a trecut cu 3-1 de Unirea Slobozia. Pop nu s-a refăcut încă după fractura la claviculă, în timp ce Torres a plecat în ţara lui, Columbia, de mai mult timp, pentru a se opera la mâna la care a suferit o fractură. Enache nu va conta nici pe tinerii Francisc Cristea şi Andrei Istrate. Cristea a fost convocat la lotul naţional al României sub 20 de ani. Istrate, care a trecut şi el, recent, pe la reprezentativa pregătită de Bogdan Lobonţ, se pregăteşte separat de echipă din cauza unor abateri disciplinare, care au făcut ca staff-ul tehnic să nu mai apeleze la el de patru etape.

Enache are însă şi o veste bună, Ovidiu Marius Mihalache fiind aşteptat să reintre în echipă. Veteranul lotului ieşean, care împlineşte 37 de ani luna viitoare, a evoluat în acest sezon doar patru meciuri, între rundele IV şi VII, după care a avut probleme de natură medicală.

Următorul meci oficial al Politehnicii va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11:00, la Timişoara, cu echipa locală Ripensia. Ieşenii vor pleca în Banat vineri, cu avionul, pentru disputa din etapa a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal şi se vor întoarce acasă cu autocarul imediat după partidă. Duelul cu timişorenii este antepenultimul din acest an pentru Iaşi, care va mai juca apoi acasă cu Unirea Dej şi în deplasare contra Comunal Şelimbăr.

 

 

 

Comentarii