Bărbat de 45 de ani mort sub tractor

luni, 11 decembrie 2017, 02:49
1 MIN
 Bărbat de 45 de ani mort sub tractor

Un bărbat din Tătăruşi şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de un tractor. Victima în vârstă de 45 de ani a murit sâmbătă după ce a petrecut mai multe zeci de minute sub un utilaj agricol.

Bărbatul a fost găsit în câmp, într-un şanţ, sub un tractor, în cursul serii de sâmbătă, de către un cetăţean care a sunat la 112. La locul solicitării a intervenit un echipaj medical al SAJ Iaşi de la substaţia Paşcani. Medicul de pe ambulanţă nu a mai putut să salveze victima şi doar a constatat decesul. „Bărbatul a fost găsit sub un tractor răsturnat pe un câmp într-un şanţ. La locul solicitării a intervenit o ambulanţă cu medic de la Paşcani care a declarat decesul victimei“, a arătat dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

În cursul aceleiaşi gărzi, Ambulanţa a preluat din localitatea Iazul Vechi o femeie de 66 de ani care a înghiţit, în scop suicidal, pliculeţe cu otravă de şoareci. Pacienta a fost preluată conştientă de chipajul medical şi a fost internată în stare stabilă în secţia clinică de toxicologie de la Spitalul „Sfântul Spiridon“

Comentarii