Bărbatul de 61 de ani grav rănit în explozia de la Suceava a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi

luni, 05 decembrie 2022, 16:17
1 MIN
 Bărbatul de 61 de ani grav rănit în explozia de la Suceava a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi

Bărbatul în vârstă de 61 de ani care a fost rănit în urma exploziei de la Suceava a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. „Bărbatul are arsuri pe 90% din suprafaţa corporală, în urma exploziei cu flacără deschisă. A fost adus de ambulanţă, intubat, în stare gravă, a fost internat direct în ATI – Clinica de Chirurgie Plastică”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Reamintim că trei persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma exploziei produse într-un bloc din cartierul Burdujeni, din Suceava. Au fost evacuate şi s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc.

Conform ISU Suceava, locatarii din două scări de bloc au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat. Explozia s-a soldat şi cu distrugeri majore, inclusiv a autoturismelor parcate în apropierea blocului. Mai multe apartamente au rămas fără geamuri din cauza exploziei.

ISU intervine cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Comentarii