Beţivii bătuţi populează unitatea de urgenţe

luni, 03 septembrie 2018, 01:50
1 MIN
 Beţivii bătuţi populează unitatea de urgenţe

În weekendul care a trecut, medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“ au fost copleşiţi de cazuri de agresiune fizică, majoritatea provenite după consumul excesiv alcool, pacienţii trataţi având cel mult 40 de ani.

Astfel, un bărbat de 37 de ani, din Probota, a ajuns bătut grav la spital, aflat în stare avansată de ebrietate, după ce a leşinat în urma unui traumatism cranio-cerebral şi a unui traumatism cranio-facial.

Cel mai „vârstnic“ pacient bătut, dar şi beat, a fost un bărbat de 41 de ani din Ungheni, care a suferit atât un traumatism cranio-cerebral, unul cranio-facial, cât şi o contuzie toraco-abdominală.

Cel mai „tânăr“ dintre cei bătuţi are 25 de ani, este din Mogoşeşti, şi pe lângă cele două tipuri de traumatisme a suferit şi o contuzie la nivelul toracelui şi o plagă contuză la urechea stângă. Ultimii doi pacienţi din aceeaşi categorie au avut 38, respectiv 35 de ani, şi au ajuns bătuţi la spital şi cu diverse traumatisme şi contuzii. Pacientul de 38 de ani a plecat acasă pe propria răspundere.

Comentarii