Boca dă cu Tesla 3 peste oaie

joi, 23 mai 2019, 01:50
2 MIN
 Boca dă cu Tesla 3 peste oaie

Cam aşa am putea spune, parabolic vorbind, stimaţi telespectatori, despre noua achiziţie de lux a celui mai bogat conţilier local din partidul săracilor, cum ar trebui să fie partidoiul.

Neparabolic spus, şi mai succint, este vorba despre faptul că acest conţilier Boca umblă mai nou cu un Tesla 3 azuriu, o maşină din aia full electric, de fiţe, care costă între 60 şi 100 de mii de iepuroi, aşa cum o vedeţi în imaginea alăturată.

Ce să mai spui, când vezi că vrea voturile săracilor, dar umblă cu maşina bogaţilor? Oricum, dacă îl vedeţi seara pe la Kauflandul din Păcurari pe la orele serii, apăi să nu credeţi că e din cauza campaniei şi a venit şi el acolo la făcut cumpărături ca să prindă reducerile de după ora 21. Ci e pentru că acolo e singura priză de alimentare a astfel de maşini din oraş. Priza de alimentat voturi? Asta nu-i sigur acolo…

Cum s-a alăturat duşmanilor

Şi dacă tot vorbim de conţilierul Boca, şi dacă tot vine vorba de el aşa de rar, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie, ca să ne mai răcorim oleacă pe căldura asta.

De-un par egzamplu, să ne întrebăm cum se face că acest mare investitor imobiliar abonat la sforile trase prin premărie l-a lăsat abandonat în şanţ pe amicul lui Chirica de la premărie, care l-a şi pus pe listele de senatori la alegerile din 2016, dar a fost scos apoi de acolo de Dragnea, pentru a face acum campanie alături de duşmanul lui Chirica, şeful PSD pe muniţip Marius Ostaficiuc?

Gurile rele zic că Ostaficiuc i-ar fi promis un loc pe liste, contra mălai şi caşcaval. O fi oare aşa de disperat mister Boca încât să creadă că e loc şi de el pe liste, la ce bătaie este deja între cei care sunt acum parlamentari ai PSD şi nu mai încap nici ei? Sau e un blat, cu voie de la Chirica?

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii