Boeing 767 cu 84 de pasageri, implicat într-un accident aviatic pe Aeroportul Băneasa

vineri, 28 august 2020, 16:31
1 MIN
 Boeing 767 cu 84 de pasageri, implicat într-un accident aviatic pe Aeroportul Băneasa

O aeronavă Boeing 767 care făcea o cursă cu regim special a fost implicată într-un accident aviatic, vineri, pe Aeroprotul Bucureşti Băneasa – "Aurel Vlaicu", trenul principal suferind o defecţiune la aterizare. Cei 84 de pasageri de la bord au fost evacuaţi, fără a fi înregistrate persoane rănite. O anchetă a fost începută în acest caz.

Reprezentanţii Aeroportul Bucureşti au transmis că un accident aviatic a avut loc pe Aeroportul Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu, la ora 14.52.

O aeronavă B767, cursă cu regim special, având la bord 84 de pasageri, a suferit o defectiune la trenul principal, la aterizare. Pasagerii au fost evacuati in sigurantă şi nu s-au inregistrat raniti.

 "Echipajele aeroportului (pompieri, ambulanta) au actionat prompt, conform procedurilor specifice. O investigatie este deja in derulare, fiind efectuata de AIAS. Pista de decolare-aterizare a aeroportului este inchisa prin NOTAM. Traficul comercial, care se desfasoare pe aeroportul Henri Coanda, nu a fost afectat", a transmis sursa citată.

 Potrivit BoardingPass.ro, este vorba de un avion Boeing 767 Omni Air care venea de la Kabul, Afganistan, şi urma să plece, după alimentare, la Washington, D.C.

Comentarii