Cadavrul motociclistului mort la Mirosloveşti, jefuit în drum spre morgă

sâmbătă, 04 iulie 2020, 01:49
1 MIN
 Cadavrul motociclistului mort la Mirosloveşti, jefuit în drum spre morgă

Poliţiştii din Paşcani au început cercetările în privinţa presupusului furt al unor bijuterii, bani şi al unui ceas, pe care le-ar fi avut asupra lui, motociclistul mort în urmă cu o săptămână, la Mirosloveşti.

Faptul ar fi fost semnalat de către părinţii motociclistului Simion Zafiu, prietenilor acestuia. Familia tânărului de 33 de ani ar fi spus că de la locul accidentului şi până la morgă, ar fi dispărut documentele tânărului, un lănţişor de aur, şi bani.

Totuşi, până aseară, părinţii motociclistului nu au depus plângere, Poliţia Paşcani începând o cercetare în acest sens după ce s-a autosesizat în urma articolelor din presă.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, criminaliştii sosiţi la locul accidentului au găsit un portofel cu acte, carduri, suma de 407 lei, telefonul mobil şi o geantă cu nişte haine. De asemenea, poliţiştii i-au chemat pe părinţi pentru a vorbi cu ei, şi pentru a-i întreba dacă vor să facă plângere.

„Poliţia Municipiului Paşcani efectuează cercetări în urma aspectelor apărute în mass media, în vederea stabilirii situaţiei de fapt“, a precizat Anca Vîjiac, din cadurl Poliţiei Iaşi. Tânărul a murit după ce s-a izbit de un camion care circula în acelaşi sens de mers, iar şoferul a virat stânga, fără să se asigure.

Comentarii