Calul l-a muşcat de nas: a rămas fără o nară

luni, 18 februarie 2019, 02:50
1 MIN
 Calul l-a muşcat de nas: a rămas fără o nară

Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiri­don“ din Iaşi a fost în acest weekend aglomerată cu cazuri de contuzii în urma căderilor sau de pacienţi cu etilism acut, în urma consumului de alcool.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Lungani, a căzut de la o înălţime de trei metri, prezen­tând traumatism cranio-cerebral şi traumatism la nivelul coloanei cervicale. Deşi iniţial a fost transferat la Comparti­mentul de Primiri Urgenţe de la Târgu Frumos, ulterior a ajuns la Iaşi pentru tratament de specialitate.

Un alt caz din acest sfârşit de săptămână a fost cel al unui bărbat de 47 de ani, din Mogoşeşti, care a fost victima unei agresiuni fizice, fiind atacat cu un cuţit. Acesta a ajuns în UPU cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui stâng, hemotorax stâng, fracturi costale multiple. A rămas internat la Chirurgie Toracică pentru continuarea tratamentului necesar.

Un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Deleni, a fost muşcat de nas de calul din curte, medicii observând că acesta a rămas fără aripa nazală dreapta în urma agresiunii. A rămas internat în Clinica ORL.

Comentarii