Advertorial

Canapelele extensibile, vedetele open space-urilor cu design multifunctional (P)

marți, 06 decembrie 2022, 14:40
3 MIN
 Canapelele extensibile, vedetele open space-urilor cu design multifunctional (P)

Canapelele extensibile sunt deosebit de populare, gratie designului practic si versatil care avantajeaza orice stil de amenajare. Modelele extensibile aranjeaza frumos livingul si ofera spatiu suplimentar pentru oaspetii ramasi peste noapte. Daca doresti un living functional, atunci canapelele extensibile sunt piesa-cheie care completeaza ambientul camerei. 

Proprietarii de aparatamente de bloc stiu cel mai bine ce provocari intampina din cauza spatiului restrans. Sufrageriile de bloc sau open space-urile sunt cel mai puternic favorizate de integrarea unei canapele extensibile in atmosfera. Multumita designului ergonomic, aceasta piesa de mobilier are capacitatea de a optimiza spatiul in cel mai inteligent mod.

Achizitionarea canapelei extensibile reprezinta o provocare? Top 4 criterii de selectie menite sa-ti simplifice efortul 

Canapeaua extensibila este indicata pentru orice tip de living, fie in forma dreptunghiulara, fie patrata. De asemenea, acest model de canapea poate fi completat de fotolii, scaune sau tabureti care sa amplifice rolul functional specific sufrageriilor. 
 
Canapelele extensibile se vor dovedi o investitie de durata. De ce? In cazul in care planifici pe viitor reamenajarea sufrageriei, ofera-i canapelei o noua destinatie. Fie o integrezi in ambientul camerei de odihna, fie creezi un colt de odihna in biroul de lucru. Seara o extinzi pentru somn, ziua o transformi in spatiu pentru primirea oaspetilor. 
 
Piata este extrem de generoasa in privinta modelelor de canapele extensibile. Pe homelux.ro ai la dispozitie o diversitate de culori si imprimeuri, gata sa ofere livingului tau un aer elegant. Cauti sfaturi despre cum sa alegi canapeaua astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta? Aceasta este una dintre marile provocari care vin la pachet cu aceasta varietate de modele. 

  • Frecventa utilizarii 

Daca ai de gand sa o extinzi doar cand vin musafiri, atunci orienteaza-te catre o canapea cu saltea din spuma sau arcuri. Daca preferi sa inlocuiesti patul obisnuit cu o canapea extensibila, atunci un model cu saltea din poliuretan este ceea ce ai nevoie.  

  • Cadrul canapelei 

Daca doresti sa te asiguri de o canapea cu un nivel ridicat de rezistenta anti-uzura, opteaza pentru cele care au cadrul din lemn sau metal. Acestea sunt capabile sa-si mentina forma intacta ani la rand. 

  • Spatiul pentru depozitare 

Modelele dotate cu lada pentru depozitare sunt indicate pentru locuintele mici, in care gestionarea spatiului este corvoada. Lada pentru depozitare este conceputa pentru stocarea lenjeriilor de pat, a paturilor, pilotelor si a pernelor. In acest fel, le ai mereu la indemana si mentii dulapul liber si locuinta intr-o ordine deplina. 

  • Stilul de amenajare 

Daca esti adeptul stilului traditional, atunci mizeaza pe efectul unei canapele intr-o nuanta nude – gri, maro, negru sau bej. 

Persoanele care abordeaza un stil minimalist in amenajarea livingului pot investi intr-o canapea extensibila colorata cu o forma aparte care imprima o nota personala incaperii.
 
De asemenea, canapelele din piele adauga ambientului o tusa sofisticata care va amplifica nivelul de confort interior. Daca te regasesti in stilul minimalist, atunci achizitioneaza un model simplu, din material textil sau din piele intr-una dintre culorile specifice si anume – maro, bej, negru, gri, albastru inchis. 

 

Desigur, daca paleta cromatica generala inglobeaza culori nude, atunci poti include o pata de culoare adaugand o canapea extensibila colorata care sa devina elementul central al camerei.  

 

Canapelele extensibile trebuie alese cu atentie, deoarece iti influenteaza semnificativ confortul si aspectul estetic al locuintei tale. Canapelele extensibile depasesc rolul exclusiv pentru care au fost create. Sunt canapele 2 in 1 – au aspectul unei canapele clasice, insa din cateva miscari pot fi transformate in pat de 2,3,4 persoane, in functie de model. Aleasa corespunzator, canapeaua extensibila iti completeaza designul open space-ului, iar noaptea iti asigura conditiile optime pentru un somn sanatos. 
 
Sursa foto: piexels.com, homelux.ro 

Comentarii