Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

miercuri, 14 februarie 2018, 16:23
1 MIN
 Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Ingrediente:

3-4 cartofi mari
cateva bucati de Prosciutto
o mana de branza de oaie, framantata
1 ou
o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
sare
ulei de masline
1 lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)

Preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, cca 13 minute, nu foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung in j=umatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. 

Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.

Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute, la foc potrivit sa se rumeneasca usor.

Mai multe informatii pe reteteculinare.ro

Comentarii