CASA AUTO a fost distinsă de Dacia cu premiul Partenerul Anului în 2017

luni, 14 mai 2018, 07:58
2 MIN
 CASA AUTO a fost distinsă de Dacia cu premiul  Partenerul Anului în 2017

CASA AUTO, divizia auto a Tester Grup, a primit recent distincția „Partenerul Anului – DOTY 2017 DACIA”, pentru rezultatele foarte bune înregistrate de companie și pentru buna colaborare din anul trecut.

Premiul a fost comunicat în cadrul Convenției Rețea Dacia Renault România din luna februarie, iar decernarea oficială a avut loc în prestigiosul cadru oferit de Palatul Versailles de lângă Paris, pe 3 mai, distincția fiind primită de domnul Bogdan Toporaș Pițigoi, fondator și președintele Tester Grup.

CASA AUTO a ocupat prima poziție în topul național al partenerilor Dacia, top alcătuit anual, pe baza a patru criterii analizate,dintre care putem amintisatisfacția clienților și volumul de vânzări.

 

Sunt mândru să primesc această distincție pentru Casa Auto,cel mai bun partener Dacia din România în anul 2017.Premiul înseamnă o recunoaștere a eforturilor depuse de întreaga echipă Dacia din cadrul Casa Auto,eforturi zilnice care au făcut posibilă atingerea unui nivel înalt de performanță, atât în ceea ce privește vânzările cât și service-ul post vânzare.Suntem cu toții motivați să creștem continuu calitatea serviciilor,  pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților și partenerilor noștri.”, a declarat Bogdan ToporașPițigoi, președinte Tester Grup. 

În imagine apar, de la dreapta la stânga: Alain Prost – cvadruplu campion mondial de Formula 1; Viorel Asaftei – Sales & Network Director Renault România; Thierry Koskas – Director Comercial Groupe Renault; Bogdan Toporaș Pițigoi – Președinte Tester Grup și Alin Vaidescu.

 

Cei care vor să afle mai multe despre modele Dacia și serviciile asociate pe care le oferă Casa Auto sunt așteptați la showroom-ul situat în Valea Lupului DN28, Iași. Detalii complete găsiți și accesând casaauto-testergrup.ro/dacia sau la telefon 0232 933.

 

Despre CASA AUTO

 

CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 12 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al Parcului Industrial SOLO. CASA AUTO este cel mai important dealer din Iași, cu 3.000 de automobile vândute și 34.000 de unități operate în service în 2017.

Comentarii