Case și căprițe pentru ieșeni aflați în nevoi. Campanii inedite ale părintelui Damaschin

marți, 30 octombrie 2018, 12:07
2 MIN

Părintele Dan Damaschin are în derulare mai multe proiecte prin intermediul cărora cei aflați în nevoi sunt ajutați. Bineînțeles, este nevoie de sprijinul cât mai multor oameni pentru ca planurile să devină realitate. Iată ce a reușit să mai realizeze preotul în ultima perioadă:

"Proiectele "Vine iarna bine-mi pare, c-avem case, haine și mâncare!" și "Cărăm capre către crai, ca să crape cratițele cu caș cremos" merg ca gândul și ca vântul. La Rediu Aldei am plantat două case la "gri" pentru cei 12 crai, urmând ca la 1 Decembrie, cu prima zăpadă ce va curăți păcatele României de 100 de ani încoace, să le albim și să le tricolorim.

Pe de altă parte, având mulți iezi în case, am obligat vreo câteva zeci de capre să le dea lapte, brânză și carne. Știu că nu dă bine chestia cu carnea, dar nu-i vina mea că proteina animală nu crește în cartof, fasole sau orez.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al bănuților dumneavoastră, mâine, poimâine sau răspoimâine ne mutăm la Medeleni și la Costuleni de Basarabia. Încă două case de o parte și de alta a Prutului, pentru 6 respectiv 4 românași fără tată. Sărbătorim Unirea românește și creștinește!", a scris Dan Damaschin.

Aflați ce alte campanii mai sunt în derulare de pe pagina de Facebook a părintelui Dan Damaschin.

Comentarii