Cât costă administrarea Centrului Antigrindină de la Dancu

marți, 07 mai 2019, 07:00
1 MIN
 Cât costă administrarea Centrului Antigrindină de la Dancu

Cu o zi înainte de sosirea ministrului Agriculturii la Iaşi – care a vizitat sâmbătă Centrul Antigrindină Moldova 1 din Dancu – a fost încheiat un contract privind administrarea acestui obiectiv.

În valoare de 30,36 milioane de lei (fără TVA), contractul cu o durată de doi ani a fost atribuit societăţii General Conf Grup SRL. „Obiectul acordului cadru îl reprezintă prestarea de servicii în vederea asigurării coordonării tactice a acţiunilor în Punctele de Lansare a Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 1 Iaşi. Serviciul operativ şi activităţile conexe constau în utilizarea mijloacelor tehnice de combatere, echipamentelor şi dispozitivelor specializate care echipează punctul de comandă, punctele de lansare”, se arată în anunţul de atribuire.

Potrivit site-ului propriu, „General Conf Grup face parte dintr-un grup de firme cu capital privat integral românesc, care se ocupă cu producţia şi comercializarea echipamentelor individuale de protecţie a muncii, echipamentelor militare, poliţie, pompieri, apărare civilă”. Licitaţia a urmat o procedură specială, dat fiind că „lucrările, produsele sau serviciile pot fi furnizate numai de un anumit operator economic” pentru „protecţia unor drepturi exclusive”, se precizează pe SEAP. Centrul Moldova 1 acoperă judeţele Iaşi şi Vaslui. 

Comentarii