Ce a postat Simona Halep după ce a învins-o pe Ashleigh Barty-numărul 1 mondial

sâmbătă, 30 ianuarie 2021, 10:59
1 MIN
 Ce a postat Simona Halep  după ce a învins-o pe Ashleigh Barty-numărul 1 mondial

Simona Halep a câştigat ieri primul meci disputat în 2021: 3-6, 6-1, 10-8, cu liderul mondial Ashleigh Barty. Partida s-a disputat în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, intitulat ''A Day at the Drive''. Un moment extrem de amuzant s-a petrecut la interviul de după meci, când Simona Halep a recunoscut că este o susţinătoare a echipei Port Adelaide, formaţie a cărei fan este antrenorul Darren Cahill.

"De asemenea, ţin şi cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, aşa că ştiu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep, moment în care a fost ovaţionată din tribune, dar şi huiduită de o parte dintre fani.

Campioana noastră a repostat imaginile cu momentul amuzant pe contul ei de Twitter, alături de două feţe zâmbitoare.

"Să fiu pe teren cu Ashleigh Barty este mereu un răsfăţ, dar în seara asta la Adelaide, cu fanii bucurându-se în tribune, a fost ceva special. Mulţumesc Federaţiei Australiene pentru că a organizat un astfel de eveniment şi celor din Adelaide pentru că au venit să-l urmărească.", a fost un alt mesaj postat de Simona Halep, după meciul cu Ashleigh Barty.

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost desemnată principala favorită a turneului Gippsland Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 dolari şi care va debuta duminică la Melbourne, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Halep va intra direct în turul secund, unde o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) şi rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA). 

SURSA: digisport.ro

Comentarii