Ce se serveşte la pahar când madamii şi madamele de la USR îşi fac planurile de război?

vineri, 25 februarie 2022, 02:50
2 MIN
 Ce se serveşte la pahar când madamii şi madamele de la USR îşi fac planurile de război?

Iată una mai veselă pe azi, stimaţi telespectatori, ca să ne mai treacă amărăciunea asta provocată de Putinică şi gheneralii lui yesman-i fără nimica-n pantaloni ca să-şi înfrunte şeful când o ia pe arătură. 

Aşadar, pentru că tot a lansat azi madam Cozet marea campanie de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a lui Mihăiţă, odată cu operaţiunea lui Putinică, operaţiune pentru care îi acordăm o bilă albă, că madam merită, haideţi să vă spunem şi una micuţă, la pachet, pentru că tot vine acuşica uichendul şi nu se merită să ne încruntăm mai mult decât cere situaţiunea.

Spun bârfitorii din preajma madamei dipotat că marile strategii politice, atâtea câte are în sărăcia ei filiala useristă locală, se fac şi se desfac adesea până târziu în noapte, alături de madamă, la restaurantul de degustări vinaţuri şi brânzeturi de pe Lăpuşneanu numit Travagant, stimaţi consumatori.

Iar gurile rele mai spun că participanţii atâta se mai înfierbântă uneori tot făcând scenarii optimiste, ba mai turnând un păhărel servit cu o feliuţă de brânzică maturată încât nu de puţine ori o mai iau şi pe arătură, brazde din care nu-şi revin decât a doua zi pe la amiază, după ce-şi fac complet orele de somnică. Aşa că noi am zice că e cam clar: marea lovitură electorală din 2024 e ca şi dată… Cel puţin la Iaşi.

Unde încarcă bateriile Mihăiţă? 

Apropo de Mihăiţă şi de cancanurile de zi sau de noapte: pentru că la el ştiţi deja unde îşi serverşte berica, măslina, pralina şi altele specifice serilor relaxante, haideţi să vă spunem şi unde se reface fiziuc personagiul, ca să reziste mai bine la masă ori la birou!

De-un par egzamplu, cică în chiar seara dinainte ultimului termen de la instanţă al lui Mihăiţă, acesta şi echipa lui de apropiaţi au jucat futbol, cum de altfel cică o face în fiece joi între orele 16.30 şi 18.00, pe terenul sintetic al premăriei, de la Ciric. Poftim, ce-ai întrebat, dumneata ăla mai din spate: dacă s-a plătit taxa de folosire? Ei, iote că asta am uitat să-ntrebăm…

PS: Iaca la final şi poza cu beroul lui Mihai Chirica! Ce părere aveţi de atâta iconăraie pe pereţi şi peste tot, dragi psihologi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii