Cea mai tare aventură 4×4 marca Mitsubishi a avut loc weekend-ul trecut la Iași

luni, 20 mai 2019, 09:46
2 MIN
 Cea mai tare aventură 4×4 marca Mitsubishi a avut loc weekend-ul trecut  la Iași

Mitsubishi Off-Road Day este deja o marcă înregistrată pentru experiențe memorabile pentru pasionații de natură și motoare, folosind toate elementele naturii în confruntarea cu cele mai performante modele 4×4.

Casa Auto Iași, dealer Mitsubishi Motors, a pregătit o zi plină de aventură și spectacol total off-road, sâmbătă, 18 mai, într-o zonă pitorească din comuna Dobrovăț.

Aventura a început departe de șosea, acolo unde drumul se transformă într-un traseu extrem, unde natura ridică obstacole ce solicită îndemânarea șoferului și forța unei mașini antrenate pentru condus în cele mai dure condiții. Aliniate la linia de start, apte să străbată orice drum, în orice condiții, capabile să ofere deopotrivă siguranță, agilitate, stabilitate și sportivitate, modelele Outlander, L200 și Eclipse Crossau putut fi testate în condiții spectaculoase.

Sub îndrumarea atentă a instructorilor specializați, de la echipa MACH1 Sport Management, participanții au avut ocazia să conducă pe trasee accidentate și de dificultate sporită, învățând să depășească obstacolele și provocările drumului și să fructifice din plin performanțele tehnice și manevrabilitatea autovehiculelor de teren Mitsubishi.

Participanții la evenimentul de sâmbătă au apreciat capabilitățile impresionante ale mașinilor Mitsubishi, iar manevrele învățate alături de traineri profesioniști vor fi cu siguranță un atu în gestionarea situațiilor de drum provocatoare.

Toți cei pasionați de mașini puternice sunt așteptați să facă cunoștință cu modelele Mitsubishi zilnic, de luni până sâmbătă la showroom-ul Mitsubishi din cadrul Casa Auto Iași, unde reprezentanții Mitsubishi îi așteaptă cu informații utile și sfaturi de achiziție avantajoase.

Casa Auto este dealer oficial Mitsubishi Motors din anul 2003 și a reprezentat cu succes celebra marcă japoneză în toți acești ani, aducând clienților ieșeni robustețea și siguranța mașinilor „făcute pentru orice fel de teren”. Numele brandului înseamnă în japoneză „trei diamante”, iar gama actuală de autovehicule Mitsubishi –Outlander, ASX, Outlander PHEV, L200 și Eclipse Cross, exprimă cu siguranță cel puțin trei atribute cheie valabile pentru fiecare dintre modele: performanță, putere, manevrabilitate. O provocare pentru orice șofer, o încântare pentru fiecare proprietar Mitsubishi.

Casa Auto Iaşi
Dealer Mitsubishi Motors
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel. 0232 933
casaauto-testergrup.ro
www.facebook.com/MitsubishiIasi

 

Comentarii