Cine este iubita lui Ianis Hagi. Provine dintr-o familie înstărită

vineri, 28 mai 2021, 13:44
2 MIN
 Cine este iubita lui Ianis Hagi. Provine dintr-o familie înstărită

Iubita lui Ianis Hagi este o tânără constănțeancă, Elena Tănase. Tatăl frumoasei brunete are afaceri profitabile în domeniul agricol și pe piața construcțiilor, iar în 2019 a luat parte la organizarea celui mai tare botez, în stațiunea Mamaia, prezentat de Cătălin Măruță. 

.De-a lungul timpului, Ianis Hagi a preferat să fie discret cu viața personală. Totuși, recent, a dezvăluit că o duce bine pe plan sentimental, iar totul i se datorează Elenei Tănase, o tânără din Constanța, cu care are o relație de mai mulți ani. Chiar și în aceste condiții, tânăra nu s-a mutat în Scoția (Ianis Hagi este legitimat la Glasgow Rangers) deoarece așteaptă să își termine studiile. Îl vizitează, însă, de fiecare dată când are ocazia.

Tatăl iubitei lui Ianis Hagi, un potent om de afaceri

Părinții cuplului ar fi de acord cu relația. Dacă familia din care provine Ianis nu mai are nevoie de nicio prezentare, trebuie precizat că și cea a Elenei este una înstărită. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl tinerei care l-a cucerit pe fotbalist, este un potent om de afaceri din Constanța, cu business-uri în agricultură și construcții. Mama frumoasei brunete se numește Liliana Tănase și este foarte apropiată de fiica ei.Au luat parte la botezul anului


Dimci Tănase este fratele Elenei, iar, în 2019, el și partenera lui, pe scurt familia, au avut cel mai tare botez, în stațiunea Mamaia, la Ego. Evenimentul, la care a luat parte inclusiv Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, a fost prezentat de Cătălin Măruță, de la PRO TV. Invitații au fost numai unul și unul, iar imaginile sunt dovada de netăgăduit că melodiile aromâne au reprezentat baza petrecerii de lux.

Sursa: cancan

Comentarii