Cîţu susţine că membrul PNL care a ameninţat o consilieră USR va fi exclus dacă se dovedeşte că e vinovat

sâmbătă, 29 ianuarie 2022, 14:15
1 MIN
 Cîţu susţine că membrul PNL care a ameninţat o consilieră USR va fi exclus dacă se dovedeşte că e vinovat

Florin Cîţu a afirmat, întrebat sâmbătă despre consilierul local al PNL implicat în agresarea verbală şi fizică a unei femei, la o şedinţă de consiliul local, că acesta a fost suspendat din toate funcţiile politice de către liderul PNL Ilfov, iar dacă se dovedeşte a fi vinovat, atunci acesta va fi exclus din partid.

„Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizică de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri. L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă într-o conferinţă de presă. 

Cititi si: Cum a încercat Antena 3 să manipuleze opinia publică în scandalul consilierei USR ameninţate cu scaunul cu rotile

Reacţia vine după ce reprezentanţii USR au afirmat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Felicia Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie. De asemenea, consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

Comentarii