Ciuca băşcăliei naţionale: iaca încă una!

vineri, 21 iunie 2019, 01:50
1 MIN
 Ciuca băşcăliei naţionale: iaca încă una!

Pentru că la unii începe azi deja uichendul, haideţi să vă oferim la deschidere ceva mai vesel. Cum spuneam aşadar  şi alaltăieri aicea, la o altă şarjă de miştouri: când ai ajuns de başcă, pe başcă te duci! 

Cum să te scoată, bre nene, din rahatul ăsta buhaii şantajişti ca alde Ghihocel, cu viziune largă de fost magazioner la ţigarete, ori ştergatiucii ăia fără bacalaureat, care nici virgula n-o ştiu folosi, când aicea e treabă de milioane de euro, şi e şi la risc. Iaca, la Dragnea, nici ovreii ăia de l-au făcut preşedinte pe Trump nu l-au mai scos din hazna!

Aşa că, dom’ premare, stai acolo că stai bine!

Victoraş la Iaşi: gheneralul sau tilicarul?

Vă povesteam recent că Ponta nu-l mai vrea pe Mihăiţă în partiduleţ, după ‘ştourile astea din ultima vreme. Problema e că oamenii, ca înlocuitor, aveau în minte un gheneral pentru candidatură la primărie Iaşi, dar lumea zice că gheneralul pensionar se cam crede în cazarmă când vine la partid: dă mereu ordine, şi aşteaptă şi onorul. Păi pe cin’ altul să pui, bre Victoraş: pe tilicarul fost subtprifect?

Gata evul Dragnea: dat jos de pe perete!

Tanti Veorica vrea s-o rupă, se pare, cu evul Dragnea, şi e pe cale să preia tot ciolanul pentru gaşca ei: cică alaltăieri a dat jos toate tablourile cu mentorul, de la sediul din Bucureşti. Vine şi la Iaşi?

Comentarii