Colectă neobişnuită printre enoriaşi, pentru post de radio

marți, 21 ianuarie 2020, 02:50
1 MIN
 Colectă neobişnuită printre enoriaşi, pentru post de radio

Episcopia Romano-Catolică organizează o colectă specială pentru sprijinirea Radioului Maria în Dieceza de Iaşi. Aceasta va avea loc duminică, 26 ianuarie, la sfârşitul liturghiei, cei care doresc să contribuie fiind aşteptaţi la ieşirea din biserică. Ulterior, colecta va fi dirijată în contul Episcopiei de Iaşi destinat colectelor speciale (RO 07 RNCB 0175 0335 9236 0022), care o va redirecţiona apoi spre administraţia Radio Maria din Oradea, unde este nevoie şi de construirea unui nou sediu.

„Prezenţa Radioului Maria în Dieceza de Iaşi reprezintă o adevărată binecuvântare. Chiar dacă nu poate fi deocamdată recepţionat cu aparatele radio pe întreg teritoriul diecezei noastre, Radio Maria reuşeşte să aducă bucurie în multe inimi, mai ales în rândul persoanelor bolnave sau vârstnice“, precizează reprezentanţii Episcopiei Romano-Catolice.

Conform acestora, Radio Maria poate fi recepţionat în zona oraşului Roman, pe frecvenţa 87,9 FM, şi în zona Bacăului, pe frecvenţa 89,6 FM, dar şi prin telefon apelând numărul 031/5040405 (tarifarea este pe minute naţionale), prin cablu tv, pentru abonaţii RCS&RDS care au receptor Digi (pe frecvenţa 12687 MHz) sau pe Internet direct pe site-ul acestui post de radio: www.radiomaria.ro. Începând din 2009, studiourile de la Iaşi şi de pe 17 octombrie 2014 în cele de la Bacău se realizează emisiuni, coordonate de pr. Adrian Blăjuţă, respectiv Alexandra Cojan, fiind mai mulţi preoţi, călugări, dar şi laici care colaborează la realizarea emisiunilor. 

Comentarii