Competiţia diesel vs electric, pe podul din Alexandru: Un Mercedes GLE a încercat să întoarcă prin faţa unui BMW i3

marți, 30 octombrie 2018, 02:49
1 MIN

Traficul tramvaielor a fost blocat aseară în urma unui accident rutier între două maşini scumpe, pe podul din Alexandru.

Şoferul unui Mercedes GLE care circula dinspre Minerva către Podul de Piatră a încercat să vireze la stânga pe pod, pentru a întoarce şi a lovit un BMW i3 care circula în aceeaşi direcţie, pe banda de lângă axul drumului.

BMW-ul a fost târâit 18 metri, intrând pe contrasens. Şoferul autoturismului Mercedes, Gheorghe Schipor, circula pe banda a doua şi avea viteză în momentul în care a decis să vireze la stânga, pe pod, pentru a întoarce.

Autoturismul BMW a fost avariat în partea din faţă, iar şoferul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie de către un echipaj SMURD, el fiind rănit uşor în urma accidentului. Gheorghe Schipor se afla în autoturism cu soţia lui.

„Noi am fost vinovaţi, că am virat brusc. Noi nu am păţit nimic“, a spus femeia. Traficul tramvaielor şi al autoturismelor care circulau dinspre Podul de Piatră a fost blocat aproximativ o oră. Şoferii celor două autoturisme au fost testaţi cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Comentarii