Consilierii judeţeni, în şedinţă extraordinară, astăzi. Aprobă 25 milioane lei pentru asfalt pe mai multe drumuri judeţene

miercuri, 21 septembrie 2022, 01:50
1 MIN
 Consilierii judeţeni, în şedinţă extraordinară, astăzi. Aprobă 25 milioane lei pentru asfalt pe mai multe drumuri judeţene

Aleşii judeţului se reunesc azi în şedinţă extraordinară ca să aprobe planul de reparaţii pentru câteva drumuri. Cei mai mulţi bani, peste 25 de milioane de lei, vor merge pe îmbrăcăminţi bituminoase uşoare. 

Astfel, vor fi asfaltate DJ 207A, de la limita judeţului Neamţ până în Storneşti (com. Sineşti), 3 km, DJ 207M, între Al.I. Cuza şi Kogălniceni, 2,8 km, DJ 249A, 400 de metri între Dancu şi Holboca, DJ 281D în intravilanul localităţii Cepleniţa (1,5 km) şi DJ 282D între Henci şi Podu Iloaiei (400 m).

Proiectul de hotărâre legat de reparaţiile curente la drumuri va fi aprobat cu o săptămână înaintea şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean.

Pe ordinea de zi a acesteia sunt deja nu mai puţin de 58 de propuneri de hotărâre, dintre care două se referă la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea şi modernizarea Teatrului pentru copii şi tineret „Luceafărul”, investiţie care se ridică la aproape 100 de milioane de lei, respectiv a depunerii proiectului pentru finanţare prin PNRR.

Comentarii