Comunicat de Presă

Copiii din grădinițele ieșene și-au sărbătorit cu mare fast ființa cea mai dragă, MAMA

luni, 14 martie 2022, 10:23
2 MIN

Luna Mărțișorului, o sumă de zile dăruite mamei, a adunat peste 30 de unități de învățământ preșcolar și școlar din județul Iași în cadrul Proiectului județean ”De ziua ta, mămico!”, ediția a VII-a inițiat de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Iași și Asociația Bravo Events Iași, inclus în Oferta județeană a activităților educative 2022 a ISJ Iași.

La secțiunea TÂRG DE MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI PENTRU MAMA au participat 27 de grădinițe și școli, care prin dăruire, implicare și efort susținut au obținut din vânzarea mărțișoarelor sume impresionante cuprinse între 312 și 6500 de lei, destinate susținerii unor scopuri caritabile precum donații pentru refugiații din Ucraina, Asociația Glasul Vieții, dar și alte donații către grupuri dezavantajate de copii sau bătrâni, precum și îmbunătățirea bazelor materiale prin achiziționarea de material didactic saU cărți pentru bibliotecă. De asemenea, un scop des întâlnit la grădinițele din județ este amenajarea unei Grădini de relaxare, liniște și învățare, un spațiu atractiv și stimulativ orientat spre dezvoltarea multidimensională a copiilor de vârstă preșcolară. Astfel, primele 5 grădinițe premiate sunt: Grădinița Amicus Junior Iași – 6500 lei, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Iași – 5428 lei, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Iași – 4158 lei, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Iași – 2580 lei și Grădinița cu Program Prelungit ”Sfântul Sava” Iași – 2287 lei. 

La secțiunea FESTIVAL, în urma jurizării momentelor de dans, cântec, recitare și teatru, trimise de către cele 29 de unități de învățământ înscrise, premiile speciale s-au îndreptat către Grădinița cu Program Prelungit Nr. 29 Iași, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 12 Iași, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 Iași, Palatul Copiilor, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 20 Iași și Școala Gimnazială Prisăcani. 

 

Comentarii