Copiii și angajații unei grădinițe din Iași sunt nevoiți să funcționeze trei zile fără apă caldă și căldură

marți, 18 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Copiii și angajații unei grădinițe din Iași sunt nevoiți să funcționeze trei zile fără apă caldă și căldură

O grădiniță din Iași va rămâne fără apă caldă și căldură timp de trei zile. Este vorba despre Grădinița cu program prelungit nr. 3 din Iași, care din cauza unor lucrări de pe strada Mitropolit Veniamin Costache, vor fi nevoiți să funcționeze în condiții precare, fără apă caldă și căldură. Astfel, elevii și cadrele didactice vor trebui să se adapteze noilor condiții până când lucrările se vor termina.

„Avem o problemă, însemnând că de mâine ni se oprește căldura și apa caldă din cauza unor lucrări de pe această stradă. Am primit informare de la Termo-Service S.A. că vor fi reperații ale unor canalizări, și timp trei zile, adică de marți și până joi, nu vom avea apă caldă și căldură. Sperăm să facem față și să nu scadă temperatura sub 0 grade noaptea”, a declarat administrația grădiniței.

Problema căldurii la aceeași grădiniță a fost și la începutul noului an școlar din toamna aceasta, când grădinița nu a avut căldură din cauza neaprobării de la Primăria Municipiului Iași: „am avut într-adevăr o problemă în ceea ce privește încălzirea în prima săptămână de școală, dar s-a rezolvat după ce am primit aprobarea”, a adăugat administrația grădiniței.  

Comentarii