Copil de 9 ani mort după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a străpuns gâtul

luni, 11 septembrie 2023, 13:23
2 MIN
 Copil de 9 ani mort după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a străpuns gâtul

Un copil de 9 ani din Galaţi a murit, duminică, după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a străpuns gâtul. În primă fază, copilul a fost stabilizat la faţa locului, fiind apoi transportat urgent la spital de un echipaj SMURD.

Martorii povestesc că băiatul s-ar fi dezechilibrat şi, în cădere, ghidonul bicicletei i s-a oprit acestuia în gât. Deşi s-a ridicat pe moment şi s-a îndreptat spre părinţii săi să le povestească exact ce s-a întâmplat, în doar câteva minute a intrat în stop cardio-respirator, scrie focuspress.ro.

„La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17,00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de nouă ani a decedat. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se. La scurt timp după producerea acestui accident, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la faţa locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde, din păcate, băieţelul a decedat. La momentul producerii accidentului minorul era însoţit de părinţii săi şi de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier. Condoleanţe familiei!”, a declarat agent şef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Comentarii