Costel Alexe susţine că DSP a găsit opt lipsuri la spitalul mobil de la Leţcani

duminică, 08 noiembrie 2020, 15:09
1 MIN
 Costel Alexe susţine că DSP a găsit opt lipsuri la spitalul mobil de la Leţcani

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a efectuat astăzi 8 octombrie o vizită în Iaşi la spitalul mobil de la Leţcani. Alături de el au fost şi: Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Marian Grigoraş, prefectul Judeţului şi Carmen Dorobăţ, managerul spitalului de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva”. 

Cei patru programaseră o declaraţie de presă în faţa spitalului mobil, dar din cauza scandalului făcut de controversată avocată Diana Ivanovici-Sosoacă, evenimentul a fost mutat la sediul Prefecturii. "E inacceptabil ca un spital care trebuia să fie gata în luna mai să aibă în continuare probleme. DSP a identificat opt lipsuri ale complexului, între care documentele tehnice, instalaţia de apă neizolată în pragul iernii”, a declarat Costel Alexe, preşedintele CJ.

Vezi aici deficientele amintite de catre seful CJ Costel Alexe

El a mai spus că va avea marţi o întâlnire cu managerii spitalelor din subordinea CJ, pentru a asigura trecerea iernii cu bine la complexul medical de la Letcani şi în perspectiva anului viitor, când "vom investi mai mult în spitalele judeţene".

Comentarii