COVID: 225 de noi cazuri raportate la Iaşi, ieri. Ceva mai multe locuri libere în spitale

marți, 22 decembrie 2020, 23:38
1 MIN
 COVID: 225 de noi cazuri raportate la Iaşi, ieri. Ceva mai multe locuri libere în spitale

Potrivit datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până ieri, 22 decembrie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 225 cazuri în plus faţă de ziua precedentă. 

Referitor la gradul de ocupare a locurilor din reţeua COVID 19 (inclusiv paturi ATI) din spitalele, conform raportărilor, ieri erau ocupate 458 de paturi, din care 63 sunt paturi ATI. În ceea ce priveşte gradul de ocupare pentru paturile ATI, din cele 63, nouă erau ocupate la Spitalul de Boli Infecţioase, 18 la Spitalul Mobil Leţcani, şase la Spitalul de Pneumologie, şase la Spitalul Municipal Paşcani, cinci la Spitalul de Recuperare, şase la Spitalul C.F. Iaşi şi 13 la Spitalul de Neurochirurgie.

În momentul de faţă, mai sunt libere patru paturi ATI, un pat la Spitalul C.F. Iaşi şi treipaturi ATI la Spitalul de Neurochirurgie. În spitalele suport COVID-19 mai erau libere 255 de paturi. În ceea ce priveşte Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”, centru suport COVID-19 pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, sunt ocupate 3 paturi ATI. În momentul de faţă sunt 9 bolnavi confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus care fac dializă pe staţia de dializă de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iaşi.

Comentarii