Cu ce se poartă pantalonii de costum pentru femei – creați un succes de modă nu doar pentru birou (P)

vineri, 02 decembrie 2022, 15:14
3 MIN
 Cu ce se poartă pantalonii de costum pentru femei – creați un succes de modă nu doar pentru birou (P)

Deși au un caracter elegant, se potrivesc bine cu tocuri înalte, dar și cu adidași, adidași și cizme. Pantalonii de costum pentru femei sunt din nou la modă într-un mod cu totul nou. Shopsy a verificat cum să le porți pe podiumuri și pe Instagram. Aceste idei de stil cu pantaloni de costum s-ar putea să te surprindă, dar le vei adora pentru confortul și neglijența lor.

Pantalonii de costum pentru femei sunt din nou la modă

Până de curând, erau sinonime cu hainele elegante și le purtam mai ales la birou. Astăzi, pantalonii de costum pentru femei au înlocuit cu succes blugii și sunt foarte buni pentru uzul zilnic. Cele mai la modă au pantaloni largi și o talie umflată, dar și croielile elegante și ajustate, prinse într-un pliu, sunt de asemenea un succes. 

Pantalonii de costum pentru femei vor face un duo armonios cu aproape orice încălțăminte. Poți alege tocuri înalte, mocasini cu platformă, precum și adidași retro, cizme de gleznă sau cizme călduroase de iarnă. Modelele cu talie înaltă sunt perfecte cu crop topuri și pulovere scurte din anii 2000, iar dacă ești un fan al clasicilor, le poți asorta oricând cu un sacou sau o cămașă albă asortată.  

Pentru a simplifica lucrurile, am ales cele mai la modă modele de pantaloni de costum pentru femei pentru toate ocaziile. Aceste idei sunt surprinzătoare și, în același timp, convingătoare pentru a se juca cu moda. Merită să vă inspirați.  

Cu ce să purtați pantaloni de costum pentru femei la birou?

Pantalonii gri https://shopsy.com.ro/gri-pantaloni-femei de costum pentru femei sunt baza perfectă pentru stilul business. Cel mai simplu este să le combinați cu o jachetă asortată. La urma urmei, un costum s-a strecurat dintotdeauna în stilul unei femei și întotdeauna adaugă șic. Totuși, dacă ne putem permite un pic mai multă libertate, merită să completăm totul cu accesorii care să spargă caracterul formal al ținutei.  

Un tricou alb în loc de un guler cu nasturi și mocasini solizi în loc de tocuri înalte sunt elemente care vor adăuga o notă neglijentă întregului look și vor face ca ținuta să reziste la control nu doar la o întâlnire de afaceri, ci și în timpul unei cafele de după-amiază cu o prietenă, la o ieșire rapidă la cumpărături sau la o plimbare.

Pantaloni de damă cu picior larg de la un costum casual 

Cum să purtați pantaloni în fiecare zi? Complet cu pantofi de atletism! Este o îmbinare de stil și confort pe care o vei îndrăgi de prima dată când o vei purta. Cei care au creat tendințe au făcut un pas în plus și au completat ținuta cu un hanorac confortabil.  

Pentru un look original, merită să vă alegeți cu grijă accesoriile. Bijuteriile delicate din aur, ochelarii de soare negri sau o baghetă la modă sunt elemente care vor transforma look-ul și îi vor conferi stil. 

Pantaloni negri cu stil de seară

Pantalonii eleganți de costum pentru femei în stil de seară sunt o alternativă excelentă la o rochie. Acestea vă vor permite să ieșiți în evidență și să străluciți în continuare cu un simț al stilului. Cu ce le poți asorta? Cel mai simplu este cu o jachetă neagră ton pe ton, o bluză din satin ton pe ton, bijuterii aurii și sandale cu toc înalt de culoare carne. 

Dacă sunteți în căutarea unor idei despre cum să purtați pantalonii de costum, nu vă fie teamă să vă jucați cu formele și să jonglați cu stilurile. Un element care până acum a fost considerat un simbol al eleganței clasice poate arăta foarte bine într-o versiune urbană mai puțin formală.

Comentarii