Cu CSM Poli la psiholog

joi, 19 aprilie 2018, 01:43
2 MIN
 Cu CSM Poli la psiholog

 

Antrenorul Flavius Stoican a anulat antrenamentul de ieri, preferând să discute cu jucătorii. Danale s-a alăturat lui Bădic şi Chelaru în grupul jucătorilor cu probleme de natură medicală, iar Bosoi a avut un mare necaz

 

CSM Politehnica Iaşi pregăteşte meciul cu echipa clujeană CFR, din prima etapă a returului play-off-ului Ligii I de fotbal, care va avea loc duminică, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. După şase eşecuri consecutive suferite în ultimele meciuri oficiale disputate, oficialii ieşeni au considerat că jucătorii au probleme legate de încredere. Luni, la emisiunea Divizia Locală, difuzată de Digi 24 Iaşi, preşedintele executiv Adrian Ambrosie a anunţat că ia în calcul chiar aducerea unui psiholog la echipă, în cazul în care aceasta nu îşi va reveni: “Pe lângă pauza foarte lungă, de aproape patru săptămâni, în care nu am jucat, principala explicaţie a reculului din ultima perioadă este legată de psihic. Jucătorii s-au consumat foarte mult în timpul sezonului regulat, pentru a atinge obiectivul. Neavând fotbalişti obişnuiţi cu o presiune intensă, cu excepţia lui Cristea, acest lucru s-a resimţit apoi. Antrenorii, conducerea vor lucra la acest capitol, nefiind exclus să apelăm şi la un specialist, dacă va fi nevoie”.

Ieri, antrenorul Flavius Stoican a intensificat lucrul la capitolul amintit. “Flavius nu a mai scos miercuri jucătorii la antrenament. A fost o analiză video a meciului de la Craiova, li s-a explicat tuturor clar unde au greşit. Apoi, au fost discuţii cu jucătorii, menite a le readuce încrederea în forţele lor” a completat Ambrosie.

Stoican va avea probleme de alcătuire a echipei în disputa cu gruparea pregătită de Dan Petrescu. “Bosoi şi-a pierdut tatăl, l-am învoit luni, marţi şi miercuri. Îl aşteptăm joi, însă nu cred că ne vom putea baza pe el duminică. Chelaru şi Bădic au progresat după accidentările suferite, au început alergările, însă sunt încă departe de forma optimă. Nu cred că vor apărea minuni, aşa că nu ne vom baza nici pe ei în disputa cu CFR. În plus, Danale, care era într-o formă bună şi căpătase încredere în el după golul de sâmbătă, de la Craiova, având şanse chiar de a fi titular, s-ar putea să nu poată să joace. Marţi s-a lovit la antrenament, am crezut că nu e nimic grav, însă miercuri durerile persistau. A făcut un examen RMN, aşteptăm rezultatul”.Meciul dintre CSM şi CFR, din ultima zi a săptămânii, va începe la ora 20:45. (Ovidiu MINEA)

Comentarii