Advertorial

Cu speranță şi smerenie

vineri, 06 aprilie 2018, 01:50
2 MIN
 Cu speranță şi smerenie

Cu speranţa împlinirii în ziua de mâine, cu nestrămutata credinţă în Dumnezeu şi în acest an, noi credincioşii români, trecând cu demnitate peste greutăţile care vremelnic se împotrivesc voinţei de a ne făuri o nouă viaţă, cu smerenie şi rugăciuni ne pregătim să întâmpinăm Marea Sărbătoare a creştinătăţii – Învierea Domnului Isus Hristos.

“Cu moartea pre moarte călcând” este imnul cântat de omenirea creştină de mai bine de 2000 de ani, iar acest imn al biruinţei spirituale a lumii Învierii în întunericul lumii trecătoare, nu şi-a diminuat de-a lungul celor peste două milenii de creştinism impactul, ci dimpotrivă – sufletul noii lumi îşi deschide în fiecare primăvară, în noaptea Sfântă de Paşti, uşile de taină.

În fiecare casă şi în fiecare inimă, adevărul Învierii modifică profund fiinţa noastră, înnoind-o perpetuu, spre a trăi an de an miracolul ce transfigurează destine.

Cum adevarata trecere de la moarte la viaţă este dată de faptele şi gesturile fiecăruia dintre noi, în solidaritate frăţească să ne alăturăm celor care au cu adevărat nevoie de ajutor, pentru a trece peste precarităţile prezentului spre dobândirea noii şanse în lumina primăvăratică a lumii de mâine.

Vă doresc ca lumina Sfintei Învieri a Mântuitorului să reverse asupra tuturor sănătate, fericire, belşug şi multă, multă… pace.

Un Paști fericit!

Ing.dr.ec Traian Dobre

 

Comentarii