Cum arată gazonul din Copou după concertul din weekend. Poli joacă totuşi acasă

marți, 23 august 2022, 01:50
1 MIN

Revenită acasă imediat după meciul de la Dej, de sâmbătă, din etapa a III-a a Ligii a II-a de fotbal, Politehnica Iaşi a reluat ieri antrenamentele, în Copou, după ce ziua de duminică a fost liberă. 

Conform oficialilor ieşeni, a fost ultimul liber pe care jucătorii l-au primit până la jumătatea lui septembrie, ei urmând a avea program plin până la pauza competiţională de după runda a VII-a.

În această săptămână, antrenorul Claudiu Niculescu va coordona antrenamentele pe terenul II din Copou, suprafaţa de pe “Emil Alexandrescu” urmând a fi refăcută, după ce a fost afectată în urma concertelor de la finalul săptămânii trecute. Vestea bună este că şefii ieşeni susţin că gazonul nu este foarte deteriorat, astfel încât Poli nu va pleca din casa proprie la următoarele meciuri de pe teren propriu.

Astfe, duelul contra Concordiei Chiajna, din runda a IV-a, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, se va disputa pe terenul principal al bazei din Copou. Poli anunţase săptămâna trecută că s-ar putea muta la Botoşani ori Piatra Neamţ pentru o perioadă dacă gazonul de pe “Emil Alexandrescu” va fi stricat în urma spectacolelor găzduite pe stadionul ieşean. Reamintim, Primăria Iaşi a cheltuit în această vară circa 55 000 de euro pentru refacerea suprafeţelor de joc de pe cele două terenuri de iarbă din Copou. 

Comentarii