Cum realizezi singură un machiaj de seară excepțional

sâmbătă, 05 februarie 2022, 16:49
2 MIN
 Cum realizezi singură un machiaj de seară excepțional

Îndrăznește să experimentezi culori noi și nuanțe strălucitoare cu aspect metalic pentru un machiaj de seară senzațional.

Liniile grafice, nuanțele metalice sau tonurile pastelate cu aspect umed se mențin în top de câțiva ani încoace pentru a realiza un machiaj de seară deosebit. Dar, orice ai alege, ține cont de culoarea ochilor tăi, de culoarea părului și de nuanța rujului pe care vrei să îl porți seara. Machiajul de seară îți oferă multă libertate de creație, dar nu trebuie să arate ca o sorcovă.

Folosește una dintre pensulele pentru ochi mai late pentru a contura arcada cu un fard de culoare închisă, spre exemplu bordeau, indigo, gri, verde smarald. Nuanța închisă poate fi conturată cu o umbră de culoare maro sau gri închis.

Continuă machiajul de seară glamour cu nuanțe care se îmbină armonios cu nuanța dată deja pe arcadă. Aceste farduri se aplică pe pleoapa mobilă, sub arcadă. Poți experimenta și cu nuanțe metalice, dar și cu un glitter foarte fin, care să pună în valoare lumina ochilor tăi. Poți încerca și fardurile cu aspect umed sau fardurile cu textură metalică.

Machiajul de seară se concentrează pe culori mai tari și mai închise, dar privirea trebuie să aibă o lumină cât mai naturală, mai ales dacă ai ochii mici sau apropiați. Trebuie să conturezi zona de la unghiul intern al ochilor cu un fard irizat, luminos, în nuanțe deschise de roz, crem, lila sau chiar sidef. Același fard trebuie aplicat în tușe ușoare și pe zona de sub sprâncene, în punctul cel mai înalt al arcadei.

Continuă cu un creion violet sau negru pentru a contura linia ochilor sau cu un tuș negru. Și apoi curbează genele și aplică mascara, în așa fel încât să nu încarci genele și să curgă rimelul.

Aflați amănunte de pe unica.ro.

Comentarii