Cum se fură carburant în benzinăriile din Satu Mare cu ajutorul unor plăcuțe de înmatriculare

sâmbătă, 16 martie 2024, 11:17
2 MIN
 Cum se fură carburant în benzinăriile din Satu Mare cu ajutorul unor plăcuțe de înmatriculare

Un sătmărean s-a trezit la ușa casei sale cu un angajat al unei stații de carburanți, care i-a cerut să plătească un plin de combustibil, potrivit informațiilor PresaSM. Sătmăreanul i-a explicat angajatului că el nu a alimentat recent și că nu știe despre ce vorbește, dar reprezentantul benzinăriei i-a arătat filmarea. Atunci a fost momentul în care sătmăreanul a ieșit în parcare și a văzut că cineva i-a furat tăblițele cu numărul de înmatriculare, realizând amândoi că hoții au pus numerele pe o altă mașină și că au încercat astfel să își ascundă urma.

https://www.presasm.ro/satu-mare-a-furat-numere-de-inmatriculare-ca-sa-alimenteze-in-benzinarie-fara-sa-plateasca/Atât proprietarul mașinii cât și reprezentanții stației de carburanți au sesizat Poliția, care l-a identificat pe suspect, în persoana unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea Baia Sprie, județul Maramureș.

Fiind audiat în calitate de inculpat, tânărul a recunoscut faptele comise, declarând faptul că a deţinut un autoturism înmatriculat cu numere poloneze, fără a reţine combinaţia şi, întrucât nu avea bani pentru a alimenta, s-a hotărât să alimenteze fără să plătească. Astfel, s-a deplasat cu autoturismul menţionat în municipiul Satu Mare, într-o zonă pe care nu o cunoaşte şi văzând un autoturism avariat a sustras numerele de înmatriculare de pe acesta şi le-a pus în portbagaj.

Ulterior, s-a deplasat la o benzinărie şi înainte de a intra în incinta benzinăriei a pus numerele sustrase peste numerele de Polonia ale autoturismului său. În continuare, a intrat în benzinărie, a alimentat autoturismul, contravaloarea sumei de 565 lei şi a părăsit benzinăria fără să plătească. Acesta mai declară că după aproximativ 100 de metri, a oprit autoturismul, a luat plăcuţele false de înmatriculare, le-a pus pe marginea drumului şi s-a deplasat înspre oraşul Baia Sprie.

Sursa: presasm

Comentarii