Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

vineri, 15 ianuarie 2021, 02:56
2 MIN
 Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit "vizita" poliţiştilor Antidrog şi procurorilor DIICOT Iaşi.

 Poliţiştii au făcut percheziţii la un imobil din Bârnova, cât şi la un altul, din Nicolina. La Bârnova, poliţiştii au percheziţionat casa lui Vlad Pleşoianu, un cunoscut DJ din Iaşi, iar în Nicolina, domiciliul iubitei tânărului, Sabina Cercel. Cei doi aduceau personal droguri din afara ţării şi din ţară, fata fiind cea care se ocupa cu transportul şi depozitarea stupefiantelor. La Bârnova, anchetatorii au găsit praf de MDMA (ecstasy), cât şi canabis. Ei vindeau la un cerc restrâns de clienţi, racolaţi prin cluburi sau la petreceri. Aseară, cei doi iubiţi au fost arestaţi pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată. În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, unul dintre inculpaţi s-a aprovizionat, de la celălalt inculpat, cu droguri de risc şi mare risc pe care ulterior le-a comercializat către consumatori de pe raza judeţului Iaşi. Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat un număr de două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, în urma cărora au fost ridicate diverse cantităţi de droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA), sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională", au precizat reprezentanţii DIICOT.

 

Comentarii