Cursa aeriană de luni de la Liverpool a ajuns marţi seară la Iaşi

miercuri, 08 mai 2019, 01:49
1 MIN
 Cursa aeriană de luni de la Liverpool a ajuns marţi seară la Iaşi

Avionul care trebuia să decoleze luni seara, la ora 21.20, de la Liverpool cu destinaţia Iaşi nu a mai plecat. Un cititor al ziarului nostru ne-a semnalat faptul că pasagerii au fost informaţi iniţial despre amânarea decolării, pentru ca apoi să fie duşi la un hotel până a doua zi dimineaţă.

Avionul companiei Wizzair nu a decolat din oraşul britanic nici ieri-dimineaţă la ora locală 10.30, fiind amânat succesiv până la 16.30, când în sfârşit şi-a luat zborul către Iaşi.

„Un pasager care a făcut escală aici cu aceeaşi aeronavă spunea că la decolarea din Iaşi aeronava Wizzair a fost lovită de un fulger”, ne-a declarat cititorul.

Cel mai probabil, a fost vorba de o defecţiune tehnică. Aseară, pe Aeroportul Iaşi, cursa de Liverpool era aşteptată să aterizeze în jurul orelor 21.30.

Două zboruri ale aceleiaşi companii, de la Iaşi către Treviso şi Catania, au avut de asemenea întârzieri de 70, respectiv 60 de minute, alte două curse aterizând mai târziu decât era prevăzut: Londra (120 de minute) şi Treviso (60 de minute). Destinaţia Liverpool este una bisăptămânală, cu plecări luni şi vineri şi sosiri la Iaşi marţi şi sâmbătă.

Comentarii